Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 030-2145099.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Utrecht.

Klantbeoordeling 9,2

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten

Over ons

Puur* Utrecht is onderdeel van Puur* Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Puur* Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers. 

Een onvergetelijke belevenis
Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat u zelfs voor een klein budget een onvergetelijk bedrijfsuitje kunt organiseren met maximaal effect.

Check, dubbelcheck!
Puur* Utrecht is betrouwbaar. Onze eventmanagers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van uw bedrijfsuitje vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als u onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, u de voorpret. 

Beide benen op de grond
Puur* Utrecht is Puur. Ook in ons contact met u. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

Onze visie is beleven, genieten, onthouden. Wij gaan voor personeelsuitjes en events die tussen de oren blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar… Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag voor!
 

Puurutrecht.nl © 2019