Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zeskamp

Een Zeskamp in Utrecht geheel naar jouw smaak
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp

Waarom is Zeskamp in Utrecht zo goed?

Op zoek naar een sportieve uitdaging met een ludiek randje? Dan is onze zeskamp perfect! Net even wat anders dan een sportdag, maar met hetzelfde effect: fanatisme tijdens het strijden, plezier met elkaar en hechtere teams na afloop. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zeskamp spellen: kies zelf wat bij jouw groep past en beleef zo een perfecte sportieve dag op maat. Van touwtrekken tot skilat lopen, van bubble voetbal tot de stormbanen: tijdens de zeskamp van Puur* Utrecht komt iedereen in het team aan zijn trekken.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij organiseren jouw zeskamp altijd op maat. Onze eventplanners luisteren naar jouw wensen, kiezen in overleg de ideale locatie en sturen je een lijst met spellen waar je uit kunt kiezen. Kom je er niet uit? Wij adviseren je graag over de ideale invulling van uw uitje. Op de dag van jouw zeskamp staan de spellen van jouw keuze klaar op locatie en wordt je verwelkomd door onze sportieve scheidsrechters. Na het maken van de teams klinkt het eerste fluitsignaal. Klaar voor de start, af! Kruip over het parcours, zet jouw beste beentje voor en verbaas je over elkaars verborgen kwaliteiten. Wie is onverwachts extreem fanatiek? Wie zorgt voor perfecte samenwerking en sleept teamgenoten die niet meer kunnen er doorheen? Ja, dit uitje is ideaal om jouw team te testen en elkaar beter te leren kennen!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding- en materialen
  • 6 spellen naar keuze
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Erg leuke vorm van zeskamp met zeer enthousiaste begeleiders! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met ... Lees verderde organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Derek Bakkum

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. ... Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op ... Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotos. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz