Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sportdag

Een sportdag in Utrecht vol plezier en verbinding voor het hele team
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag
Sportdag

Waarom is de Sportdag in Utrecht zo goed?

Een sportdag in Utrecht organiseren? Wij nemen jou de organisatie graag uit handen. Ons team bestaat uit echte sportliefhebbers die snappen hoe een sportdag perfect verloopt. Daarnaast heb je de keuze uit een ruime selectie sporten: zo heb je altijd een dag met activiteiten die bij jouw gezelschap èn doelen passen. Dus trek jouw sportschoenen aan en warm alvast op, want een sportdag zorgt voor hechte teams, bloedstollend fanatisme en maakt het hoofd leeg. Zo start iedereen de volgende dag met een fris hoofd aan de dagelijkse werkzaamheden. Mooi meegenomen!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Een sportdag organiseren bij Puur* Utrecht betekent: de vrije hand voor jou! Met het eerste voorstel sturen wij je namelijk een uitgebreide lijst met sporten om uit te kiezen. Ook houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met jouw locatie wensen. Moeite met de juiste keuze maken? Dat snappen we maar al te goed. Jouw eventplanner adviseert daarom graag over de ideale invulling van jouw dag, altijd met oog op maximaal effect. Op de dag van jouw uitje wordt je verwelkomd door onze enthousiaste scheidsrechters en staan de sporten van jouw keuze al klaar. Na de teamindeling en het eerste fluitsignaal kan de strijd beginnen. Van rugby tot schermen, van bubble voetbal tot boogschieten: zie hoe iedereen in het team verandert in fanatieke sportievelingen. Onze tip? Sluit jouw sportdag af met een smakelijke BBQ, want uitgebreid nagenieten maakt jouw uitje nóg beter.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding- en materialen
  • Aantal sportieve activiteiten naar keuze
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Antea

Erg leuk en enthousiast team. Jordy voelde het goed aan om naar het weer te kijken en even te wachten. ... Lees verderDaardoor iets later begonnen, was top. Spellen waren leuk en mensen deden enthousiast mee! Ze vonden dit jaar de spellen leuker dan vorig jaar (Expeditie Robinson), niemand vond ook maar iets stom.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne Voorman | Antea

Stadgenoot

Het was geweldig. Diverse leuke reacties gehad ook van de wandelaars.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martin Scherhage | Stadgenoot

Ithaka

Het was fantastisch, de leerlingen en wij mentoren hebben ervan genoten. Leuke activiteiten en betrokken begeleiders. Bedankt dat het nog ... Lees verderzo snel geregeld kon worden
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hava Caglar | Ithaka

Afgelopen week hebben wij ons bedrijfsuitje via Puur gehad. Wij hebben een hele leuke dag gehad en enorm genoten. Alles ... Lees verderwas perfect geregeld. We kijken met een erg goed gevoel terug naar deze dag. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen en voor de volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Shireen
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz