Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Minute to Win it

Ludieke opdrachten uitvoeren binnen een minuut. Durf jij het aan tijdens Minute to Win it in Utrecht?
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it
Minute to Win it

Waarom is Minute to Win it in Utrecht zo goed?

Zin in een origineel en ludiek uitje? Boek dan Minute to Win it bij Puur* Utrecht. Samen met je team ga je de strijd aan om zoveel mogelijk opdrachten goed te volbrengen. Niet zomaar opdrachten, maar maffe oefeningen waar je nog lang over napraat. Wat dacht je bijvoorbeeld van schoenwerpen? Of een parcours afleggen per badkamermatje? Kortom: niet saai! Ideaal voor een verrassend bedrijfsuitje of gezellige activiteit voor een familie- of vriendendag. Wie is de beste?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij zorgen voor een gezellige spellocatie op een handige plek in Utrecht. Hier word je ontvangen door de spelmaker. Alle attributen staan al klaar en je wordt in teams opgedeeld. Laat de strijd maar losbarsten! Bespreek je tactiek, rek en strek nog even goed en verzin een yell. Dan gaan we beginnen! De meest maffe opdrachten komen voorbij. Het is de bedoeling dat bij iedere opdracht een ander teamlid naar voren wordt geschoven. Bedenk dus goed met elkaar wie waar goed in is. Beleef de lol en houd de blik op de overwinning! Want degene die het snelst het onderdeel aflegt, krijgt een punt en de groep met de meeste punten wint!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Rabobank

Wij hebben een hele leuke middag gehad en ontzettend gelachen met elkaar, dus dank voor alles en de strakke organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Akam | Rabobank

Albert Heijn

Ervaringen zijn positief en we komen graag terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marja | Albert Heijn

KPMG

Alles was perfect geregeld, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jurgen | KPMG

10store

Hele leuke dag Utrecht gehad op 22 september 2019. Puur events heeft prima advies gegeven, en spel minute to win it, was ... Lees verderop een mooie locatie met super begeleiding. Precies zoals er was afgesproken. Ook tijden offerte traject leuk en goed contact.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hielke ten Hoor | 10store
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escaperoom De Strijd

Ga de uitdaging aan in ons Mobiele Escaperoom De Strijd in Utrecht spel. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen is tijdens Ranking the Company in Amsterdam!
Bekijk Ranking the Company