Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kaasproeverij

Maak kennis met de lekkerste Hollandse kazen
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij

Waarom is de Kaasproeverij zo goed?

Misschien eet je het dagelijks op je brood, bestel je graag een kaasplankje of eet je het als lekkere snack voor de buis. Kaas is bijna niet weg te denken uit ons Nederlandse leven en daarom is een keer een kaasproeverij doen heel logisch. De achtergrond achter verschillende kazen, hoe smaak tot stand komt en hoe je de kaasjes het beste kunt combineren: je leert het allemaal van een enthousiaste deskundige tijdens deze leuke proeverij!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Kaasproeverij vindt plaats in een mooie proefruimte in het centrum van Utrecht. Alle kazen zijn al mooi gepresenteerd, dus we kunnen meteen starten. De kaasdeskundige vertelt je alles over de kaasjes die hij heeft meegebracht, de totstandkoming en combinaties. Er zijn zes verschillende soorten om te proeven. Het proeven doen we met een blinddoek op, zodat je de smaken goed kunnen onderscheiden. Aan het eind van de proeverij ben je helemaal op de hoogte van de lekkerste kazen die Nederland te bieden heeft.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Proeven van diverse soorten kaas

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Wijnproeverij
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Wijnproeverij

De ultieme wijnproeverij in hartje Utrecht
Bekijk Wijnproeverij
Bekijk Chocoladeproeverij
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Chocoladeproeverij

Maak kennis met de lekkerste soorten chocolade
Bekijk Chocoladeproeverij
Bekijk Bierproeverij
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bierproeverij

Nieuwe bieren leren kennen tijdens een bierproeverij in Utrecht
Bekijk Bierproeverij