Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

High Tea Boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl u vaart
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot

Waarom is de High Tea Boot zo goed?

High tea plannen in Utrecht en zoek je iets origineels? Verras dan je vriendinnen of collega’s met een high tea boot! Geniet van de stad terwijl de meest lekkere high tea hapjes voorgeschoteld worden. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt, zodat je echt tijd heeft voor elkaar. Perfect voor de start van een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje, onze high tea biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke dag vol lekkernijen en gezelligheid. Maak van je high tea een bijzondere ervaring, omringd door het charmante decor van de Utrechtse grachten.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken locatie ligt je privé boot voor je klaar voor een smakelijke rondvaart door de grachten. Laat het Utrechtse decor aan je voorbij trekken en geniet gelijktijdig van een lekkere high tea aan boord. De high tea boot bestaat niet alleen uit zoetigheden, maar ook de nodige hartige hapjes zijn aanwezig. Petit sandwiches, chocolade en scones; noem het op en wij hebben het. Uiteraard serveren we ook verschillende soorten thee, zodat iedereen zijn favoriet tegenkomt.

de High Tea Boot in Utrecht biedt niet alleen een culinaire verwennerij, maar ook een unieke setting voor samenzijn en ontspanning. Met zorgvuldig samengestelde high tea hapjes, een privéboot die op de afgesproken locatie op je wacht en de betoverende grachten als decor, wordt dit uitje een onvergetelijke ervaring. Of je nu een speciale gelegenheid viert zoals een vrijgezellenfeest of gewoon op zoek bent naar een bijzonder vriendinnenuitje, de High Tea Boot belooft een combinatie van lekkernijen, gezelligheid en de ontdekking van Utrecht op een manier die je niet snel zult vergeten. Laat je verwachtingen van een traditionele high tea achter je en stap aan boord voor een smakelijk avontuur dat alle zintuigen prikkelt en waardevolle herinneringen creëert.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • High tea menu naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Super! We hebben een fantastisch weekend gehad! De boottocht was ook helemaal goed verzorgd. Thanks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner