Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Expeditie Robinson in het Park

Overleven in de Utrechtse jungle: niet makkelijk, maar wel heel erg leuk! Win Expeditie Robinson in Utrecht!
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park
Expeditie Robinson in het Park

Waarom is Expeditie Robinson in Utrecht zo goed?

Overleven in de Utrechtse jungle: niet makkelijk, maar wel heel erg leuk! Onze versie van Expeditie Robinson tovert de Utrechtse parken om tot een oerwoud vol uitdagingen. Welk team slaagt erin met strategie, intelligentie en doorzettingsvermogen de proeven te doorstaan? Wie is het sterkste? Welk team luistert het beste naar elkaar en maakt gebruik van elkaars sterke punten? Expeditie Robinson is actief, zorgt voor samenwerking en laat iedereen uitblinken. Kortom: ideaal voor teambuilding of een bedrijfsuitje in Utrecht!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We ontvangen je in een Utrechts park naar keuze. Onze spelmakers hebben alle spellen al klaargezet, dus we kunnen direct starten met de speluitleg! Na de uitleg en teamverdeling kun je los. Wees slim tijdens de ontsnappingsproef, maak een vuurtje op de ouderwetse manier en test je evenwicht op de balk. Ook is er aandacht voor het vergroten van het teamvertrouwen tijdens de diverse trustgames. Uiteraard blijft de spelbegeleiding aanwezig voor de nodige support. Na afloop is het tijd voor de prijsuitreiking: welk team is het sterkst en gaat naar huis met de beker?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Locatie in Utrecht
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen (o.a. reuzenkatapult, vuurproef, eetproef, boogschieten etc.)
  • Keuze uit verschillende spellen
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Aliantus Oud Seyst

Onze zorgmedewerkers hadden dit uitje heel erg nodig na de zware Corona periode. En zo verdiend... en het was top ... Lees verderen dus zeer geslaagd
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Heidi Reijerkerk | Aliantus Oud Seyst

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen ... Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

Robert Half

Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Rotterdam en 1x voor collega's ... Lees verderin Utrecht). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elina van Rijswijk | Robert Half

Met een groep hebben wij de Expeditie Utrecht gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Nynke Visser van Puur ... Lees verderUtrecht heeft naar onze wensen geluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frank Swinkels

Expeditie Robinson in het park

Zeer geslaagde dag! Alles was perfect geregeld; duidelijke uitleg, leuke spellen en goed eten. Een aanrader om als bedrijfsuitje te ... Lees verderorganiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arko Sports Media | Expeditie Robinson in het park

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten ... Lees verderin het Wilhelminapark. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz