Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bubble Voetbal

Een hilarisch potje voetbal in Utrecht voor het hele team. Maak je klaar voor het meest hilarische potje Bubble voetbal in Utrecht dat je ooit hebt gespeeld!
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal
Bubble Voetbal

Waarom is Bubble Voetbal in Utrecht zo goed?

Onze nieuwe favoriet! Hijs jezelf in een gigantische bubbel, loop even warm en ren op de bal af. Ja, je gaat voetballen in een bubbel. Voetbal zoals je het misschien zo vaak hebt gezien of gespeeld, maar dan met een extra hindernis en de mogelijkheid om je tegenstanders ongestraft om te gooien. Kortom: sport en lol, de ultieme combinatie. Bubble Voetbal is te spelen voor groepen vanaf zes personen. Daarnaast is het makkelijk te combineren met andere sportieve activiteiten of leuk af te sluiten met een picknick, borrel of barbecue.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij organiseren je potje Bubble Voetbal in alle Utrechtse parken, maar ook een sporthallen of andere locaties behoren tot de mogelijkheden. Kies je favoriet en wij zorgen dat we op de juiste datum en tijd klaarstaan. Na een korte speluitleg is het tijd om te strijden. Bubble Voetbal kent dezelfde regels als gewoon voetbal, met als extraatje dat je elkaar mag tackelen en hinderen. Dus gooi je bubbel in de strijd en bots en rol je tegenstander omver! Houd de bal aan je voeten, kijk uit voor je tegenstanders die je tegen de grond proberen te werken en scoor dat doelpunt! Na afloop volgt de prijsuitreiking aan het beste team.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

We hebben een erg leuk teamuitje gehad met bubblevoetbal, andere spellen en tapas eten! Vriendelijk en goed geholpen door Puur ... Lees verdermet een duidelijk draaiboek en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Elza de Haan

Huisman & Partners B.V.

Teamuitje gehad met het werk , bubblevoetbal gedaan was super en ook heel goed geregeld, zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anita Koppers | Huisman & Partners B.V.

Wat een super ervaring! Bubbelvoetbal is hilarisch, we hebben ons rot gelachen. Ik kan dit aan iedereen aanraden om een ... Lees verderkeer te doen. Reken wel op spierpijn de volgende dag, als het niet van het sporten is dan wel van het lachen. Puur utrecht heeft alles keurig netjes geregeld. Wij komen zeker terug.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Karstel

Tussenvoorziening

Het uitje was goed geregeld door Lotte! Bubble voetbal was hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mimi Singh | Tussenvoorziening

Erg leuk maar ook erg vermoeiend! Overal spierpijn... ;) De geplande locatie was helaas bezet ivm een evenement, maar de alternatieve ... Lees verderlocatie, op loopafstand, was zo mogelijk nog beter. En, most of all, de bruidegom in spe was enorm enthousiast en beukte er flink op los. Gelukkig mochten wij als laatste nog even penalty''s schieten met hem als bal! Een schot in de roos.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Steven Gielen
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz