Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bingoboot

Op het water is bingo nog leuker!
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot

Waarom is de Bingoboot zo goed?

Stap aan boord van onze Bingoboot en ontdek de andere kant van het oud Hollandse spel! Onze Bingoboot is het beste van twee werelden. Gezelligheid, lol en saamhorigheid voorop! Maar vergeet je niet te concentreren op de leuke prijsjes. Daarbij krijg je vanaf het water een mooie indruk van historisch Utrecht. Wat wil je nog meer?

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Varen met onze Bingoboot kan op iedere dag van het jaar en op elk gewenst tijdstip. Onze bingo specialist heet je een gezellig welkom. Terwijl je je plekje opzoekt, zorgen we dat er een lekker drankje voor je neus komt. Dan beginnen we aan onze anderhalf uur durende vaartocht en het flitsende bingospel! Concentreer je goed op de nummertjes en maak kans op die mooie prijzen. Tijdens de vaart kun je onbeperkt gebruik maken van bier, wijn en frisdranken.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
  • Privé Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Energieke presentator
  • Prijsjes

Beoordeling van onze klanten

Dell Technologies

Geweldige ervaring met de Bingoboot boot. Goede host en leuke activiteiet, kwaliteit van het eten was trouwens zeer hoog en ... Lees verdersmaakte prima. Perfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell Technologies

Afgelopen weekend hebben we voor mijn vriend zijn 40e verjaardag de "Bingoboot" gereserveerd met Yoki, hysterisch en melige bingoleidster. (de ... Lees verderopdracht was, het kan niet gek genoeg) Er stond een boot voor ons klaar, die voor onze groep van 13 best groot en luxe was. Aan boord werden we compleet verzorgd met drankjes en nootjes, terwijl we ondertussen bingo speelden (wat natuurlijk helemaal nergens op sloeg qua regels en), hilarische prijzen konden winnen (oa, een pluche eenhoorn, salami, globepunteslijper en strandsetje) terwijl we al zingend over de grachten van Utrecht voerden naar ons volgende event. Het was BRILJANT. Onze gasten hebben het enorm naar de zin gehad, Yoki was echt geweldig en ook mijn vriend genoot. Eline van PUUR, bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Judith Veenstra

Het was super leuk! Bedankt voor alles. De upgrade was te gek en de bingo werd erg leuk gedaan. Zeker ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maartje Hoekzema

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De bingoboot was goed geregeld en de vaart was kwalitatief goed. Wij zijn ... Lees verdereen zeer tevreden klant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris Jouzy

Astro Controls

Was erg geslaagd, idy, de bingodame deed echt haar best. Degene die ons bediende trouwens ook en een leuke gids. ... Lees verderHet weer zat ook nog mee en iedereen vond het leuk. Zeer geslaagd dus!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David van der Laan | Astro Controls

Op 29 augustus een leuk personeelsuitje gehad op de Bingoboot. Het was een succes mede door de enthousiaste bingoleidster ''Tante Sjaan''. ... Lees verderHet onverwachte mooie weer hielp ook mee....
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lies Rijksen
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner