Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Beachvolleybal

Zinderend beachvolleybal toernooi op jouw favoriete strand
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal
Beachvolleybal

Waarom is Beachvolleybal zo goed?

Beachvolleybal is het ultieme sportieve geluk. Smashen, blokken, duiken: deze sport is niet voor passievelingen! Daarnaast is het de ultieme sport om het samenwerkingsvermogen te testen. De bal doorspelen en scoren gaat tenslotte niet als je niet communiceert. We kunnen uiteraard naar het strand, maar ook in een stadspark of op het sportveld kun je prima beachvolleyballen. Aan jou de keuze! Meer sportieve honger? Beachvolleybal is prima te combineren met één van onze andere sportieve activiteiten.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de dag van je toernooi word je verwelkomd door onze sportieve scheidsrechters. Heb je zelf de teams gemaakt of laat je je door ons verrassen? Jij mag het zeggen! Na de korte speluitleg klinkt het fluitsignaal en begint de strijd. Wie is genadeloos fanatiek op het veld? Wie schreeuwt de longen uit zijn lijf tijdens het aansturen van teamgenoten? Welke collega smasht de bal snoeihard over het net? Tijdens dit toernooi leer je de ware aard van je teamgenoten kennen. Na afloop van het toernooi is het tijd voor de prijsuitreiking. Bij welk team verdient de hoofdprijs en eeuwige roem?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding- en materialen
  • 6 spellen naar keuze
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz