Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Archery Battle

Waan jouw Robin Hood: neem pijl en boog ter hand!
Archery Battle
Archery Battle
Archery Battle
Archery Battle
Archery Battle
Archery Battle

Waarom is Archery Battle zo goed?

Soms kan het leven nét even spannender. Archery Battle is de oplossing! Deze combinatie tussen boogschieten, trefbal en paintball zorgt voor fanatisme, lol en adrenaline. Het gaat niet meer om het praatje bij het koffiezetapparaat, maar om winnen en verliezen. Met Archery Battle lijkt je leven even op een videogame. Archery Battle is bij uitstek een teambuilding uitje om de onderlinge communicatie te verbeteren en hechtere banden te smeden. Maar ook met ooms en tantes, je sportteam of als vrijgezellenuitje is Archery Battle de perfecte activiteit.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij verzorgen alles. De tools, de spelbegeleiding, de veiligheidsmaskers en de wapens. Je enige taak is zorgen dat je team sneller en beter is dan de rest. Hoe? Strategisch denken en teamgevoel is belangrijk. Voorpret trouwens ook. Op de dag van de battle word je verwelkomd door onze spelmakers. Je krijgt een korte speluitleg en je gezelschap wordt in teams verdeeld. Op naar je plaats en dan kan het spel starten! Met een versnelde hartslag zit je achter je tegenstander aan. De helft van je teamgenoten zijn al geraakt door vijandige pijlen. Het is nu aan jou om een vijandig target te raken en dichterbij de overwinning te komen. Eén keer raak en je team wordt versterkt met een uitgeschakelde speler. Target in het vizier, richten, de pijl verlaat je boog en…raak! Het spel gaat verder. Werk goed samen en laat ieders talent floreren, want tijdens dit spel ben je als team zo sterk als jouw zwakste schakel.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 8 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz